Kunstenaars


Jos Wedden

Jos
 
van der
 
Wedden

"Soms omzichtig, maar dan ook weer op geestdriftige wijze, vind ik wat ik zoek." Niet alleen in mijn kunst, maar ook bij Flokstra vergaat het mij zo. Kijk verder op de web-log van Jos van der Wedden uit Zaltbommel.

http://atelierklaver2.web-log.nl
Aly Westerhuis

Aly
 
Westerhuis

Flokstra is een heerlijke winkel. Gastvrij, behulpzaam en gewoon gezellig. Met mijn werk wil ik de wereld vrolijk en positief kleuren. Jan Flokstra en z’n mensen kleuren op hun beurt mijn dag als ik weer eens langs kom voor krijt, papier of passe-partouts. Ze krijgen van mij zeker 3 PB-sterren! * PB-sterren: sterren die verkregen kunnen worden door positieve bedrijven.

http://www.alywesterhuis.exto.nl
Nicolette Wever

Nicolette
 
Wever
Illustratief Vormgever

Al jaren koop ik mijn materiaal bij Flokstra en ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de producten. Je kunt op mijn website een uitgebreid overzicht zien van mijn werk.

http://www.nicwever.nl
Nanny Wiel

Nanny
 
ter
 
Wiel

Mijn materialen haal ik al jaren bij Flokstra. Er is een enorm assortiment. Zoals de nieuwe pastelpotloden van Caran d'Ache: ze bevallen me heel erg goed! Tot de volgende keer en dan kom ik graag een kopje thee drinken.

http://www.terwiel.dds.nl
Jet Wilde

Jet
 
de
 
Wilde

Sinds mijn komst naar Groningen dit jaar kom ik bij Flokstra. Het verdriet Goedman in Den Haag achter te moeten laten wordt ruimschoots gecompenseerd door Flokstra. Kennis, assortiment, service en hartelijkheid. En koffie!

http://www.jetdewilde.nl
Agnes Winter

Agnes
 
de
 
Winter


http://www.agnesdewinter.nl
Carla Winter

Carla
 
de
 
Winter

Al jaren koop ik materiaal bij Flokstra en geef ik aan mijn cursisten het advies om bij Flokstra hun schilder benodigdheden aan te schaffen. Altijd zijn ze hier behulpzaam. De service is uitstekend en de mensen vriendelijk.

http://www.carladewinter.nl