Kunstenaars


Jan Teunissen

Jan
 
Teunissen

“Als realistisch kunstschilder uit het zuiden van het land voel ik me zeker vereerd mijn schilderijen te mogen exposeren in het Groningse Den Andel. Gezien de vele positieve reacties van gerenommeerde collega-kunstenaars op de website van Flokstra zou ik haast ook daar mijn schildermaterialen willen betrekken. Echter, gezien de grote afstand tot mijn woonplaats, Best bij Eindhoven, gaat mij dat net iets te ver. Mogelijk volgt binnenkort nog een expositie van me in de stad Groningen en ga ik dan Flokstra een bezoek brengen”.

http://www.janteunissen.com
Jelly Timmer

Jelly
 
Timmer

KLEURRIJKE SCHILDERIJEN MAKEN is de grote passie en constante factor in het werk van Jelly Timmer. En al die prachtige kleuren komen van Flokstra in Groningen. Bovendien ben ik erg tevreden over de service van deze winkel!

http://www.jellytimmer.nl
Herman Tulp

Herman
 
Tulp
Kunstschilder

De laatste jaren is Flokstra mijn vaste stek om schildermateriaal te kopen. Prima winkel, ook zeker voor de professionele kunstschilder. Prettige sfeer en vlotte bediening. Aardig personeel (voor mij heel belangrijk en doorslaggevend). De materialen zijn heel overzichtelijk opgesteld. Het winkelpand bevindt zich lekker centraal in de binnenstad. Kortom, top!

http://www.hermantulp.nl