Kunstenaars


Erica Scheper

Erica
 
Scheper


http://www.ericascheper.nl
Carmen Schilstra

Carmen
 
Schilstra
Schilder

Ik kom graag bij Flokstra. Ik koop er m'n Ara en af en toe Lascaux acrylverf en m'n doeken en kwasten. Altijd een goede sfeer, aardige mensen, goede adviezen. En als Jan er is natuurlijk even bij praten.

http://www.carmenschilstra.nl
George Schriemer

George
 
Schriemer
Schilder/Illustrator

Al jaren koop ik al mijn materiaal hoofdzakelijk bij Flokstra waardoor ik bijna blindelings mijn weg er naar toe kan vinden. Het is een  fijne winkel met  een open karakter en vriendelijk en behulpzaam personeel waardoor je er makkelijk binnenloopt en er in alle rust kunt rondneuzen tussen het kwalitatief zeer goede en ruime assortiment aan kunstenaarsbenodigdheden.  En het maakt niet uit waarvoor je komt. Of het nou een puntenslijper is of een een tas vol met de duurste olieverven, het wordt altijd vriendelijk voor je ingepakt en aan je meegegeven! 

http://www.georgeschriemer.nl
Gerard Schuil

Gerard
 
Schuil

Voor mij is er maar één zaak waar ik mijn schilders-benodigdheden koop. Dat heeft te maken met het aanbod en de prettige en deskundige manier waarop je als klant behandeld wordt. ’Klant' is eigenlijk geen goede omschrijving. ’Relatie' past beter!

http://www.geraldschuil.nl
Galerie Serpentijn

Galerie
 
Serpentijn

Tegenwoordig is alles te koop via internet, ook kunstenaarsbenodigdheden, maar dan zou je een gezellig bezoek missen aan Flokstra! Ik ga er graag voor op mijn fiets naar de stad, of met m'n auto om heel veel tegelijk in te slaan en met de achterbak volgeladen weer tevreden naar huis te gaan.  

http://www.serpentijn.nl
Hanneke Setz

Hanneke
 
Setz

"Bij Flokstra hebben ze wat mij betreft precies wat ik nodig heb, een top assortiment! Altijd vriendelijk en vrolijke hulp, daarom ga ik heel graag naar Flokstra!"

http://www.hannekesetz.nl
Guus Slauerhoff

Guus
 
Slauerhoff
Beeldend Kunstenaar

Als ik in Groningen ben is altijd de winkel Flokstra in mijn gedachten. Ik heb dat aan elkaar verbonden, dus heb ik mij als beeldende kuntstenaar, gezien de fijne bejegening, verbonden met deze winkel van kunstenaarsbenodigdheden. Het is fijn daar binnen te stappen.

http://www.guusslauerhoff.nl
Gijs Sleen

Gijs
 
van der
 
Sleen
Kunstchilder/Fotograaf

Sinds ongeveer 20 jaar loop ik met plezier mijn materialen in de winkel van Flokstra te verzamelen. Wat voor mij ook belangrijk is, is het sociale contact en de koffie. Vragen worden altijd op een prettige manier beantwoord en geen moeite is te veel.

http://www.gijsvandersleen.nl
Janet Smit

Janet
 
Smit

Bij Flokstra is het altijd prettig shoppen. Ze hebben goed materiaal en de medewerkers zijn altijd super behulpzaam en vriendelijk. Bedankt mensen!

http://www.janetsmit.com
Ans Smits

Ans
 
Smits
Beeldend Kunstenaar

Ik ben Ans Smits, beeldend kunstenaar, in 2011 afgestudeerd aan de Klassieke Academie voor Schilderkunst te Groningen. Sinds de start van de Klassieke Academie ben ik klant bij Flokstra. Een mooie winkel, een goede service én kennis van zaken. Met jullie hulp is het afstuderen net een stukje makkelijker gegaan. Bedankt en tot ziens in de winkel.

http://www.anssmits.com
Stephanie Sopacua

Stephanie
 
Sopacua

Fotograaf

http://stephaniesopacua.com/
Antje Stel

Antje
 
Stel

Gelukkig gaat Jan nog lang niet met pensioen. Hij denkt altijd met je mee en zijn gedrevenheid werkt aanstekelijk. Gaan we naar Groningen, dan altijd ook even kunstshoppen bij Jan!

http://www.antjestel.nl
Marjolijn Stiphout

Marjolijn
 
van
 
Stiphout
Kunstenaar met Aarde

Flokstra is goed georganiseerd, met een fantastisch assortiment en als er iets niet is, hup wordt het meteen besteld. De lucht is er ook heerlijk, alleen daarvoor al blijf ik veel langer dan nodig is. En heel vaak is het niet nodig, maar ga ik gewoon even bij Flokstra naar binnen voor de blije inspiratie.

http://www.articum.nl
Sigrid Stuut

Sigrid
 
Stuut


http://www.sigridstuut.nl