Kunstenaars


Roos Pagee

Roos
 
van
 
Pagee

“Ben even naar Flokstra….” Niet een dagelijks maar toch zeker een wekelijks uitje. Snuffelend door de winkel op zoek naar olieverf, doeken en ander smulmateriaal  en natuurlijk voor een babbeltje met Jan!

http://www.roosvanpagee.nl
Rein Pol

Rein
 
Pol
Kunstschilder

Ik moet eerlijk zijn: als Minerva-docent kocht ik jarenlang mijn meeste materiaal in het academiewinkeltje. Ik was daar kind aan huis en mocht zelfs achter de balie komen om mijn verfspulletjes uit te zoeken. Zover heb ik het nog niet geschopt bij de firma Flokstra waar ik, sinds mijn vertrek bij Minerva, nu al weer jarenlang met veel genoegen kom. Maar bij Flokstra heb ik achter de balie ook niets te zoeken want in deze winkel ligt in de stellingen alles keurig voor mij en m'n collega's uitgestald. Overdrijf ik als ik zeg dat ik bij Flokstra reeds tientallen scheurpaletjes, honderden tubetjes verf en duizenden penselen haalde? Misschien, maar gaat wel hard!

http://www.reinpol.nl
Herman Poll

Herman
 
van de
 
Poll

Ik kom zeker 1x per maand bij Flokstra  kijken en kopen. Het is voor mij altijd weer moeilijk om weg te komen……..er is zoveel te bekijken.

http://www.herman.exto.nl
Hinke Posthuma

Hinke
 
Posthuma

Flokstra, een prachtige winkel in het centrum van Groningen met aardige mensen en een goed assortiment. En met dat beetje 'extra' waardoor ik er altijd graag kom.

http://www.hinkeposthuma.nl
Gerriet Postma

Gerriet
 
Postma
Schilder

Op 27 februari 2009 is Gerriet Postma overleden. Gerriet werd op 30 oktober 1932 geboren in Twijzelerheide in de provincie Friesland. Hij kreeg internationale bekendheid met zijn expressionistische schilderijen. Zijn lijfspreuk was ‘Leef zoals ik schilder, schilder zoals ik leef. Ik ben alleen maar verf’.Gerriet is 76 jaar geworden.

http://www.gerrietpostma.nl
Claire Poutsma

Claire
 
Poutsma


http://www.clairepoutsma.nl