Kunstenaars


Jan Meij

Jan
 
van der
 
Meij
Beeldend Kunstenaar

Olieverf op linnen is mijn favoriete materiaal waarbij schaduwpartijen mijn grootste aandacht krijgen, modellen vormen mijn hoofdthema vanwege de mooie schaduw-licht effecten in combinatie met een prachtig lijnenspel.

http://www.schaduwlicht.nl
Nynke Meijer

Nynke
 
Meijer
Art & Design

Door onze internationale klantenkring is het af en toe zaak om weer zo snel mogelijk aan verse doeken en teken & schildermaterialen te komen. Een bezoek aan Flokstra is dan ook pure weelde. Naast een uitgebreid assortiment materialen van topkwaliteit en expertise, is ook de service van hoog niveau.

http://www.nynart.com
Astrid Mellema

Astrid
 
Mellema

"Helaas verkoopt Flokstra geen fotorolletjes, maar voor een zorgvuldig en snel uitgevoerde inlijstopdracht ben je hier aan het juiste adres !"

http://www.sehan.nl
Miranda Meulenkamp

Miranda
 
Meulenkamp

Jan Flokstra in Groningen een speciaalzaak voor kunstenaarsmaterialen met een uitgebreid assortiment aan benodigdheden voor de beginnende en professionele kunstenaar. Ook levert Flokstra aan cursuscentra, scholen en instellingen. ik kom hier graag, altijd vriendelijk en tijd voor je.

http://www.mirandameulenkamp.nl
Kirsti Mitchell

Kirsti
 
Mitchell
Schilder

"Art Classes in English with Kirsti Mitchell, join tutored Art Courses from May 2008. 'I used to be creative until life took over!'"

http://www.artinattic.com
Roxanne Monsanto

Roxanne
 
Monsanto
Beeldend Kunstenaar

Ik ga naar Flokstra voor de Lascaux-verven, de superservice, de goede adviezen van Renate en Manuel en natuurlijk voor Jan. Ik waardeer het meest de betrokkenheid van de mensen in de winkel.

http://www.roxart.nl
Klaas-Jan Mulder

Klaas-Jan
 
Mulder
Beeldend Kunstenaar

Tegenwoordig kun je heel gemakkelijk via diverse webwinkels al je teken- en schilderbenodigdheden bestellen. Maar,...wat is daar nou aan? Je wilt toch je spullen zien, vasthouden, voelen, ruiken en proeven? (ik heb gehoord dat échte kunstenaars hun verf ook proeven...) En je wilt toch het advies van Jan (Flokstra) de vakman? Wanneer je dan in de stad bent is het toch héérlijk om ff bij Flokstra naar binnen te lopen en met je aangeschafte kwaliteitsproducten weer huiswaarts te keren?

http://www.klaas-janmulder.nl