Kunstenaars


Jolanda Kieneker

Jolanda
 
Kieneker
Beeldend Kunstenaar

“Zonder Flokstra krijgt een idee geen vorm!“

http://www.jolandakieneker.nl
Joke Klaveringa

Joke
 
Klaveringa

Ik kom al jaren bij Jan in de winkel. Als kind al werd ik meegenomen door mijn moeder om kralen e.d. te kopen. Toen al vond ik de verf veel interessanter. Dit is zo gebleven. Na mijn opleiding aan de Klassieke Academie zijn de bezoekjes alleen maar frequenter geworden. Een snoepwinkel voor iedere kunstenaar. Een groot assortiment en je wordt er altijd goed geholpen.

http://www.jokeklaveringa.nl
Klaas Klazema

Klaas
 
Klazema
Kunstschilder

"Flokstra is de winkel waarvoor ik regelmatig naar Groningen kom. Een mooie winkel met deskundige, enthousiaste en fijne mensen."

http://www.klaasklazema.exto.nl
Anna Klein-de Boer

Anna
 
Klein-de Boer

Al jaren kom ik bij Flokstra in de winkel. De laatste jaren iets minder omdat onze dochter verhuisd is naar Amsterdam. Ik woon en werk op Ameland, maar heb mijn tandarts in de stad Groningen. Wat is het heerlijk om na het bezoek aan de tandarts, regelrecht naar Flokstra te gaan. Het uitzoeken van al die kleurrijke materialen en nieuwe penselen is heerlijk. Fijne mensen, die koffie aanbieden en ook mijn bestellingen prima verzorgen.

http://www.annavanameland.eu
Jaap Knip

Jaap
 
Knip
Schilder

Een aantal jaren geleden heb ik Flokstra gevonden. Alle materialen die ik gebruik voor mijn werk zijn op deze plek te vinden. Daarbij is de persoonlijke benadering en service van een hoog niveau, en kom ik hier graag.

http://www.jaapknip.nl
Herman Kolker

Herman
 
Kolker
Kunstschilder


http://www.hermankolker.nl
Daniël Koning

Daniël
 
Koning
Schilder

Natuurlijk geschilderd met olieverf van Flokstra...

http://www.danielkoning.nl
Roelof Koobs

Roelof
 
Koobs
Schilder

Regelmatig klant bij Flokstra o.a. voor de verf van Old Holland Scheveningen en penselen Schildert impressionistisch met olieverf op linnen

http://www.roelkoobs.nl
Keimpe Kooi

Keimpe
 
van der
 
Kooi
Beeldend Kunstenaar

'Flokstra: koffie, een praatje, een goeie reden om even het atelier uit te komen en verder één grote snoepwinkel voor de schilder!''

http://www.keimpevanderkooi.nl
Klaas Koops

Klaas
 
Koops

Het volgen van de Klassieke Academie voor schilderkunst zonder Flokstra zou een stuk lastiger zijn geweest. De goede adviezen en het omvangrijke assortiment hebben geweldig geholpen. En dan natuurlijk de leuke sfeer in de zaak, inclusief de koffie. Zelfs met bezorgen en parkeren word je bijgestaan. Een aangename pleisterplaats voor een beeldend kunstenaar.

http://www.klaaskoops.nl
Trudy Kramer

Trudy
 
Kramer


http://www.trudykramer.nl
Marion Kraus

Marion
 
Kraus
Beeldend Kunstenaar

"Naast mijn vrije werk schilder ik veel portretten in opdracht, en geef ik schilderles. Al jaren betrek ik schildermateriaal voor mijzelf en mijn cursisten bij Flokstra. Wat ik erg waardeer is de persoonlijke sfeer, de gunstige prijs en... 'Goeiemorgen, kopje koffie?'."

http://www.marion-kraus.exto.nl
Marianne Krizkovsky

Marianne
 
Krizkovsky


http://www.marianne-foto.nl
René Kuipers

René
 
Kuipers
Schilder


http://www.renekuipers.nl