Kunstenaars


Frans Hage

Frans
 
Hage
Autoart

Al vele jaren maak ik gebruik van de schilder en tekenmaterialen van Flokstra voor mijn cursussen van de Stichting Welzijn in Bedum. Het malle is dat ik zelf nooit in de winkel kwam om het materiaal in te kopen. Via de beheerder van de Meenschaar werd het altijd opgehaald. Eenmaal in de winkel geweest te zijn was ik verkocht en vanaf toen ga ik zelf de inkopen doen. Was verbaasd over het grote assortiment en nog het meest over de klant vriendelijkheid.

http://www.franshage.nl
Halbe Hageman

Halbe
 
Hageman
Schilder

"De afgelopen 20 jaar heb ik een regelmatige gang naar Flokstra. De schildersmaterialen die ik nodig heb zijn altijd voorradig en mocht het eens iets bijzonders zijn, dan worden inspanningen gepleegd om het voor elkaar te krijgen. Altijd nog gelukt! Soms wordt mij een advies gegeven waar ik enorm mijn voordeel mee heb. Voor mij blijft het heel plezierig om in deze zaak mijn 'boodschappen' te doen."

http://www.halbehageman.nl
Anita Hazekamp

Anita
 
Hazekamp

Ik woon en werk in Ädelfors, Zweden, ....maar kom regelmatig naar Groningen om o.a. even bij Flokstra langs te wippen en heerlijk rond te neuzen en materiaal te kopen.

http://www.anitahazekamp.com
Wim Heesen

Wim
 
Heesen
Kunstschilder

Al jaren vaste klant bij Flokstra

http://www.wimheesen.nl
Rosa Hofwegen

Rosa
 
van
 
Hofwegen

Even naar Groningen, vanzelfsprekend  naar Flokstra.

http://www.rosavanhofwegen.nl
Geke Hoogstins

Geke
 
Hoogstins
Beeldend Kunstenaar

Jan Flokstra is voor mij méér dan een winkel waar je echt alles op schildergebied kunt krijgen: altijd een warm welkom en kopje koffie, altijd tijd om vragen en wensen te bespreken én voelbare passie voor kunst en kunstenaar!

http://www.gekehoogstins.nl
Martin Horneman

Martin
 
Horneman

Ik ben erg tevreden over jullie assortiment, helemaal nu het uitgebreid is naar de benedenverdieping!!!

http://www.atelier-horneman.nl
Mies Hout

Mies
 
van
 
Hout
Kinderboekenillustrator

Ook Bang Mannetje en alle anderen zijn geschilderd met plakkaatverf van Flokstra. Je kunt er niet alleen alle materialen kopen, maar ook even een praatje maken en een kopje thee drinken. Voor boeken en illustraties:

http://www.miesvanhout.nl