Kunstenaars


Sjoerd Bakker

Sjoerd
 
Bakker

Plezierige bediening
Mooi assortiment
Niet ver van het Centraal Station

http://www.spbakker.nl
Rachel Balen

Rachel
 
van
 
Balen

"Wat ik zo prettig vind aan Flokstra is de gemoedelijke sfeer die er heerst. Je word goed geholpen en kunt er met al je vragen terecht."

http://www.rachelvanbalen.nl
Hanny Beer

Hanny
 
de
 
Beer

De service van Flokstra vindt ik geweldig en ben blij dat het assortiment zo uitgebreid en veelzijdig is.

http://www.hannydebeer.nl
Pim Benus

Pim
 
Benus
Architect

Sinds 1989 de vaste huisarchitect, ontwierp de toonbank, de uitbouw op de bovenste verdieping en de slingertrap.

http://www.benusarchitectuur.nl
 Berto

 
Berto

De emotie en de eenvoud van de lijnen in de werken van Berto springen je uit het doek tegemoet!

http://berto.artpage.nl
Jantien Boer

Jantien
 
de
 
Boer
Beeldend Kunstenaar

Flokstra is als een snoepwinkel voor de kunstenaar... Elke keer als ik er kom wordt ik hebberig tot en met en ga ik weg met meer spullen dan gepland. Én met een grote glimlach op mijn gezicht!

http://jantiendeboer.com
Laurens Boersma

Laurens
 
Boersma
Beeldend Kunstenaar

Ik kom al jaren bij Flokstra. Het is simpelweg voor al mijn schilderspullen de beste en voordeligste plek. Kwaliteit staat voorop en als ik iets extra's nodig heb dan heeft Jan het wel. Of anders zorgt hij wel dat het er komt. Daarbij is het altijd leuk om in de winkel te zijn. Even bijpraten met een kopje koffie erbij, ook daar is bijna altijd wel tijd voor.  

http://laurensboersma.nl
Herma Bolhuis

Herma
 
van
 
Bolhuis

In de winkel bij Jan Flokstra begint het goeie gevoel al: alles kan en niks moet. En dat gevoel neem je dan mooi mee naar huis...

http://hermavanbolhuis.nl
Eric Bos

Eric
 
Bos

Toen ik in de jaren ’80 les gaf aan Dye Linetreckers als opvolger van Jan van der Baan, stuurde ik mijn leerlingen naar Flokstra voor het materiaal. Jan Flokstra had en heeft namelijk de gave om meteen iets leuks te regelen, korting, iets extra’s, advies, betrokkenheid en iets dat in de winkelwereld een beetje verloren is gegaan: dienstbaarheid. Dat maakte dat ik er, vanaf de jaren ’70, graag kom. Want Jan’s mentaliteit straalt ook af op zijn personeel. Je loopt makkelijk zijn winkel binnen, ook als je niet direct iets koopt. Alles kan, niks is een probleem. Dat is het geheim van het succes. Daarom stuurt de Klassieke Academie haar studenten ook graag naar Flokstra.

http://www.visualia.nl
Marlies Bosch

Marlies
 
Bosch

Al jaren ben ik vaste klant van Flokstra. niet alleen voor het inlijsten van foto's en het kopen van passe partouts en lijsten, maar ook door de manier waarop ik het gevoel krijg een gewaardeerde klant te zijn. Het personeel en Jan (en vroeger Bert) geven een professioneel advies op allerlei gebied.

http://www.boschphotography.com
 Botas

 
Botas
Beeldend Kunstenaar

Voor mij is er maar één bedrijf die alles heeft wat ik nodig heb op het gebied van acrylverf... dat is Flokstra in Groningen. Je vindt daar een ruim assoritent verven, kwasten en andere benodigdheden.

http://www.botasart.com
Angélique Boter

Angélique
 
Boter
Illustrator/Beeldend Kunstenaar

Bij Flokstra zijn ze altijd bereid met je mee te denken en je daarbij zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. De winkel is prettig en de sfeer goed. Er gaat niets boven Flokstra! 

http://www.angeliqueboter.nl
Margot Brekelmans

Margot
 
Brekelmans
Beeldend Kunstenaar

Erge grote maten brengt hij gewoon thuis!

http://www.margot-brekelmans.nl
Karel Buskes

Karel
 
Buskes
Schilder

Al zeker dertig jaar kom ik bij Flokstra. Als kind met mijn ouders, later op de academie en nu al weer vele jaren tot volle tevredenheid vanuit mijn atelier.

http://www.karelbuskes.nl